1986

Nine 1/2 Weeks
5.9
HD

Nine 1/2 Weeks

Feb. 14, 1986

Nine 1/2 Weeks

Një grua përfshihet në një aferë të papërcaktuar me një burrë. Ajo di shume pak për jetën e tij, por di vetëm për lojrat seksuale që ata luajnë, ...
Armour of God
7.1
HD

Armour of God

Aug. 16, 1986

Armour of God

Xheki Çan dhe ndihmësi i tij i paaftë nisen në një kërkim pëmes Europës që të gjejnë një thesar misterioz i cili ndodhet nën zotërimin e një ...
The Golden Child
5.9
HD

The Golden Child

Dec. 12, 1986

The Golden Child

Një detektiv privat i specializuar me rastet e fëmijëve të humbur është i ngarkuar me detyrën e gjetjes së një fëmije të veçantë që forcat e ...
No Retreat, No Surrender
5.6
HD

No Retreat, No Surrender

Xhejsoni një fans i Bruce Lee, është rrahur disa herë dhe trajnuar nga fantazma e Lee. Xhejsoni atëherë duhet të përdor aftësitë e fituara ...
Aliens
8.4

Aliens

Jul. 18, 1986

Aliens

Kur mbajtesit e jetës Ripley është gjetur nga një ekuipazh shpëtimi mbi 50 vjet më vonë, ajo gjen se formuesit e tokës janë në planetin që ata ...