1987

American Ninja 2: The Confrontation
4.8
HD

American Ninja 2: The Confrontation

Në një ishull të largët në Karaibe, Ushtria e Ranger Joe Armstrong heton zhdukjen e disa marinsave. Kështu bien në gjurmë të një krimineli, i ...
Predator
7.8
HD

Predator

Jun. 11, 1987

Predator

Një skuader komandosh në një mision në xhunglën e Amerikës Qëndrore e gjen veten të ndjekur nga një luftëtar jashtëtokësor.
14 vjec dhender
7.1
HD

14 vjec dhender

Jan. 01, 1987

14 vjec dhender

Variacion i komedisë “14 vjeç dhëndërr “ të A. Z. Çajupit. Në këtë komedi autori tregon historinë e martesës së Gjinos 14 vjeçar me Marigonë 20 ...
Over the Top
5.7
HD

Over the Top

Feb. 13, 1987

Over the Top

Linkoln Hauku (Fajkoi) është një kamionist që bën mundje dore për të fituar para, në mënyrë që të rindërtojë jetën e tij. Pas vdekjes së gruas, ...
Evil Dead II
7.8
HD

Evil Dead II

Mar. 13, 1987

Evil Dead II

Ash Williams dhe e dashura e tij Linda gjetën një kasolle me trungje në pyll me një regjistrim zëri nga një arkeolog që kishte regjistruar veten ...
Lethal Weapon
7.6
HD

Lethal Weapon

Mar. 06, 1987

Lethal Weapon

Një polic veteran, Murtagu, ka partner oficerin më të ri, vetëvrasës, Rigsin. Ata kanë një gjë të përbashkët: urrejnë të punojnë në grup. Tani ...
Full Metal Jacket
8.3
HD

Full Metal Jacket

Jun. 26, 1987

Full Metal Jacket

Jeta e disa të rinjve, të cilët futen në Kolegjin e Ushtarëve dhe më vonë transferohen në Vietnam. Një vëzhgim i një prej ushtarëve të Shteteve ...
The Princess Bride
8.1
HD

The Princess Bride

Sep. 18, 1987

The Princess Bride

Një përrallë klasike zanash e lexuar me mirësi nga një gjysh për nipin e tij të sëmurë, për një princ të keq, një princeshë të bukur, dhe po, ...
The Untouchables
7.9
HD

The Untouchables

Jun. 02, 1987

The Untouchables

Agjenti federal Eliot Nes urdhëron kapjen e Al Kapone-es, për shkak të korrupsionit të shfrenuar ai mbledh vetë një ekip të vogël dhe del në terren.