1988

Red Heat
6.1
HD

Red Heat

Jun. 17, 1988

Red Heat

Një polic i ashpër rus është i detyruar të jetë partner me një agjent kryelartë të policisë së Çikagos, kur ai dërgohet në Çikago për të kapur ...
Moonwalker
6.0
HD

Moonwalker

Oct. 29, 1988

Moonwalker

Film ku luan Michael Jackson në kulmin e karrirës së tij, duke perfshire një numër videosh muzikore prej tij si “Bad”….etj.
Bloodsport
6.8
HD

Bloodsport

Feb. 26, 1988

Bloodsport

Frank Dux e ka kaluar jetën e tij duke më të trajnuar nga Tanaka për të marrë pjesë në kumite, i fundit arteve marciale turneu, ku pjesëmarrësit ...
Rain Man
8.0
HD

Rain Man

Dec. 11, 1988

Rain Man

Pasi doli i pakënaqur nga testamenti i të atit Çarli vendos të zbulojë se kush ka qenë përfituesi i trashgimisë në mënyrë që të përfitojë gjysmën ...
Rambo III
5.7
HD

Rambo III

May. 24, 1988

Rambo III

Koloneli Sem Trautman udhëton për në Tajlandë me shpresën për të bindur veteranin Xhon Rambo ta shoqërojë në një mision në Afganistan. Kur Rambo ...
Scrooged
7.0

Scrooged

Nov. 22, 1988

Scrooged

Historia klasike e Krishtlindjeve nga Dikens. Ditën e Krishtlindjeve Frenk do të vizitohet nga tre fantazma të cilat do e bëjnë të ndërrojë ...
Die Hard
8.2

Die Hard

Jul. 15, 1988

Die Hard

Oficeri Xhon Meklein, përpiqet për të shpëtuar gruan dhe disa të tjerë që janë marrë peng nga terroristi gjerman Hans Gruber gjatë një feste ...