1989

Indiana Jones and the Last Crusade
8.2
Full HD

Indiana Jones and the Last Crusade

Në vitin 1938 profesori Henri Xhons, zhduket duke kërkuar Kupën e Shenjtë. Djali i tij, Indjana Xhons e gjen veten duke ndaluar nazistët e ...
Dead Poets Society
8.1
HD

Dead Poets Society

Jun. 02, 1989

Dead Poets Society

Mësuesi i anglishtes Xhon Kiting frymëzon nxënësit e tij që ta shohin poezinë në një këndvështrim tjetër të njohurive dhe ndjenjave të pastra.
Lock Up
6.4

Lock Up

Aug. 04, 1989

Lock Up

Me vetëm 6 muaj të mbetur për burgim, i burgosuri Frenk Leone transferohet nga një burg me siguri të ulët në një siguri maksimale nga një drejtor ...
In the Line of Duty 4
7.2
HD

In the Line of Duty 4

Jul. 21, 1989

In the Line of Duty 4

Një polic nga Hong Kongu dhe dy polic amerikanë ndjekin një punëtor të dyshuar porti dhe bashkëpunojnë për të zbuluar se i dyshuari është një ...
American Ninja 3: Blood Hunt
3.5
HD

American Ninja 3: Blood Hunt

Xheksoni është kthyer dhe tani me një partner të ri, kampionin e karantesë, Seanin, dhe bashkë duhet të përballen me një terrorist vdekjeprurës i ...
Wild Orchid
4.5
HD

Wild Orchid

Dec. 22, 1989

Wild Orchid

Një avokate magjepset nga një milioner gjatë një takimi në Rio, ku ndodhin një sërë takimesh erotike…
Sirena e vogel 1
7.6
HD

Sirena e vogel 1

Nov. 17, 1989

Sirena e vogel 1

Ariel, vajza e vogel e mbretit te detit, dashurohet me princin ne toke, pasi i shpeton jeten atij. Ajo ben marreveshje me nje shtrige detare qe ...
Lethal Weapon 2
7.2
HD

Lethal Weapon 2

Jul. 07, 1989

Lethal Weapon 2

Rigsi dhe Murtagu vihen në ndjekje të disa diplomatëve që përdorin imunitetin e tyre për t’u marrë me aktivitete kriminale. Rigsi zbulon të ...
Sea of Love
6.8
HD

Sea of Love

Sep. 15, 1989

Sea of Love

Një detektiv duke hetuar një seri vrasjesh dashurohet me një grua që mund të jetë fajtorja.
Kickboxer
6.4
HD

Kickboxer

Apr. 20, 1989

Kickboxer

Kurt Sloane duhet të mësojë artin antik të kick-boksit në Muay Thai në mënyrë që të marrë hakun e të vëllait.