1991

Terminator 2: Judgment Day
8.5
HD

Terminator 2: Judgment Day

Cyborg i cili dikur u përpoq për të vrarë Sarah Connor është i vdekur, dhe një tjetër T-101 tani duhet të mbrojë djalin e saj adoleshent, Xhon ...
Johnny Stecchino
7.2
HD

Johnny Stecchino

Oct. 23, 1991

Johnny Stecchino

Një idiot me zemër të pastër që pëlqen të vjedhë banane, ngatërrohet si mafioz spiun që fshihet nga bandat.
Thelma & Louise
7.4
HD

Thelma & Louise

May. 24, 1991

Thelma & Louise

Shtëpiakja e bindur, Telma, bashkë me shoqen e saj Luizën, një kameriere e pavarur e rebele, nisen në një udhëtim të shkurtër për peshkim. Por, ...
The Silence of the Lambs
8.6
HD

The Silence of the Lambs

“Heshtja e Qingjave”: Një punonjëse e re në FBI duhet të kërkojë ndihmën e një vrasësi manipulues kanibal për të kapur një vrasës të ...
Sex and Zen
5.7
Full HD

Sex and Zen

Nov. 30, 1991

Sex and Zen

Një studiues i mësimeve budiste është i bindur që njeriu duhet të jetoj që të plotësoj dëshirat e tij fizike dhe niset në udhëtim me qëllim që të ...
Robin Hood: Prince of Thieves
6.9
HD

Robin Hood: Prince of Thieves

Kur Robin dhe shoku i tij mаurë vijnë në Angli nën tiraninë e Sherifit të Nottinghamit, ai vendos te luftojë për ta  si i jashtëligjshëm.
Double Impact
5.5
HD

Double Impact

Jul. 31, 1991

Double Impact

Binjakët identikë Aleks dhe Çad ndahen që të vegjël kur prindërit e tyre vriten në mënyrë brutale. Pas 25 vitesh ato ribashkohen për tu hakmarrë…
Oscar
6.4
HD

Oscar

Apr. 26, 1991

Oscar

Një gangster përpiqet të mbajë premtimin që i bën të atit në shtratin e vdekjes: se do të heqë dorë nga jeta e krimit dhe të ndjekë rrugën e drejtë.
Point Break
7.2
HD

Point Break

Jul. 12, 1991

Point Break

Një agjent i fshehtë FBI-je (Keanu Reeves) mundohet të kapë një grup hajdutësh banke të cilët mund të jenë sërfistë.
Dutch
6.4
HD

Dutch

Jul. 19, 1991

Dutch

Për të njohur të birin e të dashurës së tij, një djalë i mirë i klasës punëtore del vullnetar për ta marrë atë nga një shkollë përgatitore, vetëm ...
Sleeping with the Enemy
6.2
HD

Sleeping with the Enemy

Një grua e re shpall veten të vdekur në përpjekje për ti shpëtuar martesës se saj të ankthshme, por zbulon se është e pamundur që të evitojë ...
The Last Boy Scout
6.9
HD

The Last Boy Scout

Dec. 11, 1991

The Last Boy Scout

Një detektiv cinik i papunë bashkohet me një ish-mbrojtës të papunë për të zbardhur një çështje vrasjeje që përfshin një ekip futbolli dhe një ...