Camelot

Camelot

Feb. 25, 2011
Vleresimi juaj 0
10 3 votes
loading...

Seasons and episodes

1Season 1 Feb. 25, 2011

Video trailer

Përmbledhja

Camelot is a historical-fantasy-drama television series based on the Arthurian legend, was produced by Graham King, Morgan O’Sullivan and Michael Hirst.

Shqip :

Camelot është një seri televizive historike-fantasy-drame bazuar në legjendën e Arthurian, e prodhuar nga Graham King, Morgan O’Sullivan dhe Michael Hirst.

Camelot
Camelot
Camelot
Camelot
Camelot
Camelot
Camelot
Camelot
Camelot
Camelot
Titulli origjinal Camelot
Vleresimi i TMDb 5.6 36 votes
First air date Feb. 25, 2011
Last air date Jun. 10, 2011
Seasons 1
Episodes 10
Average Duration 50 minutes

Tituj të ngjashme

Troy: Fall of a City
The Gifted
The Walking Dead
Skuadra Antimafia
Zogu i Hershem
Stranger Things
O sa mire
Luke Cage
Band of Brothers
The Flash
Westworld
Altered Carbon