O sa mire

O sa mire

Vleresimi juaj 0
8.8 6 votes
loading...

Creator

Creator

Kasta

Përmbledhja

O sa mirë (2013)

Seri ndjek një grup studentësh në universitetin privat “O sa mirë”. Studentët vijnë nga rajone të ndryshme shqipfolëse të Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë dhe Malit të Zi. Sitcom e bazon humorin e saj në stereotipat rajonalë shqiptarë dhe ndërveprimet midis nën-kulturave të ndryshme.

Tituj të ngjashme

Marvel’s Agent Carter
Into the Badlands
The Protector
Dark
The Gifted
Band of Brothers
Better Call Saul
13 Reasons Why
The Flash
Vajza qe nuk njeh Dashurine
Camelot
Meryem