The Protector

The Protector

Dec. 14, 2018
Vleresimi juaj 0
10 7 votes
loading...

Seasons and episodes

1Season 1 Dec. 14, 2018

Video trailer

Përmbledhja

The epic adventure of Hakan, a young shopkeeper whose modern world gets turned upside down when he learns he’s connected to a secret, ancient order, tasked with protecting Istanbul.

Aventura epike e Hakanit, një tregtar i ri, bota moderne  e të cilit po kthehet me kokë poshtë kur mëson se është i lidhur me një urdhër të fshehtë dhe të lashtë, që ka për detyrë të mbrojë Stambollin.

The Protector
The Protector
The Protector
Titulli origjinal The Protector
Vleresimi i TMDb 7 8 votes
First air date Dec. 14, 2018
Last air date Dec. 14, 2018
Seasons 1
Episodes 10
Average Duration 45 minutes

Tituj të ngjashme

Zogu i Hershem
Band of Brothers
5 Yjet
The Walking Dead
O sa mire
Troy: Fall of a City
Luke Cage
Marvel’s Agent Carter
Into the Badlands
Westworld
Stranger Things
The Gifted